maanantai 29. toukokuuta 2017

Tesco rantautui


Strateginen kumppanuus realisoitui - tavarat ovat nyt S-ryhmän kauppojen hyllyllä ainakin pääkaupunkiseudulla. Vahvaa ja hyvää teetä, hyvään hintaan, mainiota vadelmahilloa, kolmea erinomaista, maukasta, maistuvaa juustoa - alku on hyvä! Kritiikkiä tulee pestojen ja oliivien tuonnista - eikö niitä täältä muuten saa? Keksipuolella tarjolla oli gluteenitonta ja myös kalapuikoissa. Sekin varmasti ilahduttaa monia. Mutta pitäisi turskaa saada myös gluteenilla!

Ilmoitusten mukaan 200 tuotteella tullaan hyllyille - mainiota. Linjan sanottiin olevan konservatiivinen, kokeilevaa ei ole, mitään jo olemassa olevaa ei syrjäytetä". Minua ei rohkeus haittaisi - intialaista pakastetta tai tuorevalmisruokaa, meijerituotteet, Sherry Triflet - mark my words - ovat indispensable jokaisen itseään kunnioittavan ketjun hyllyille, tai edes Raspberry Triflet!

Vaikka rantautuminen onkin varovainen, alku on hyvä, tästä on hyvä jatkaa. S-ryhmä - hienoa. Suomalaiset - löytäkää nämä ja vaatikaa enemmän. Sillanpääasema pitäkää!

***

Tesco has landed! First foodstuff are on the shelves of S-group. Wonderful, welcome strong tea and mighty cheeses! Still waiting for Sherry Trifles and Clotted Cream and Samosa Trays! Please!

Ei kommentteja: