sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Onnea Boris ja Carrie!


Source:Daily Mail 30th May 2021

Blogini on viettänyt hiljaiselämää, kun tuntuu, että kaikki on epävarmuuden ja odottelun tilassa, mitään uutta ei ole juurikaan tapahtunut, mistä ei olisi jo moneen kertaan raportoitu. Englannin rauhanomaisuus on tietenkin näennäistä, monenlaista tapahtuu pinnan alla. Mutta on hyvä hengähtää ja nauttia kevään viimeisistä päivistä ja alkavasta kesästä.

Kaiken ikävän, perustuksia horjuttavan uutisoinnin ja loputtoman koronakriisin oikeuden ja vääryyden vatvomisen keskellä on hienoa, että pääministeri ja Carrie ovat virallistaneet liittonsa. Onnea sydämellisesti! He ehtivät jo johtaa lehdistöä harhaan, että häät tulisivat vasta ensi kesänä, siis 2022. Ehkä isommat juhlat ovatkin luvassa myöhemmin, kun rajoitukset hellittävät. Kuten kuvasta näkyy, pariskunta ei suinkaan harrasta turhanaikaista pönöttämistä.

Mutta onnea valtakunnan ykkösparille, ellei ykkösparina pidetä sitten Williamia ja Catherinea! Molemmat pariskunnat ovat kyllä niin lutuisia - demokratian luonne vain on siinä mielessä ikävä, että todennäköinen pitkän linjan ykköspari tulee olemaan tämä jälkimmäinen. Olen kyllä Catherine-fani, hän on taitava yhteistyön tekijä, salaovela. Mutta kyllä Carrien hymykuopat ovat ihastuttavia, kuin sulhon vallattomat hiuksetkin!

***

All the best happiness to Carrie and Boris! The first pair - or not - in the long that would be William and Catherine - those shadow sides of democracy...

Ei kommentteja: